Publicat per

L’arrugada, la descosida i la foradada

L’arrugada. Hi havia una vegada una societat matriarcal.

“Es genera un nou canvi d’organització social, el patriarcat, per fer front a unes condicions meteorològiques adverses”.

Xènia Fuertes

L’arrugada

06/12/2022

Tint natural. Sang humana. Menstruació

Escrit a mà. Bolígraf de tinta negre especial per tela

Samarreta 100% cotó. Talla S.

Xènia Fuertes

L’arrugada

06/12/2022

Imprimació digital

Samarreta 100% cotó. Talla S.

La descosida. Hi ha alguna vegada la dansa de l’autogamia.

“Igual que hi ha cossos amb els dos sexes per reproduir-se, els galls, davant la pèrdua del penis durant l’evolució, han desenvolupat un mètode de fertilització sense penetració”.

Xènia Fuertes

La descosida

06/12/2022

Tint natural. Sang humana. Menstruació

Escrit a mà. Bolígraf de tinta negre especial per tela

Samarreta 100% cotó. Talla S.

Xènia Fuertes

La descosida

06/12/2022

Imprimació digital

Samarreta 100% cotó. Talla S.

La foradada. Hi haurà una vegada un xenofeminisme universal.

“El naturalisme essencial fa pudor de teologia”.

Xènia Fuertes

La foradada

06/12/2022

Tint natural. Sang humana. Menstruació

Escrit a mà. Bolígraf de tinta negre especial per tela

Samarreta 100% cotó. Talla S.

Xènia Fuertes

La foradada

06/12/2022

Imprimació digital

Samarreta 100% cotó. Talla S.

Proposta d’exposició

“La Borrosa” és una marca suposadament invisible que pretén despertar l’interès, el sentit comú i l’empatia de la societat. Per aquest motiu, és un projecte que pretén ser viral i estendre’s a través de diferents àmbits per arribar al màxim d’usuaris.

L’exposició i extensió d’aquest engloba diferents moments; Inicialment, comprèn una primera fase comercial on l’usuari compra una peça de roba, exposada en un espai concret, i posteriorment, aquest mateix usuari la fa transitar com a suport d’aquesta obra artística mòbil, en l’espai públic, generant un nou usuari, l’espectador.

La comercialització de les samarretes/peces de vestir/complements tèxtils, s’iniciarà a les Illes Balears en àmbits específics com associacions LGTBIQ+ (Ben amics de Palma de Mallorca), associacions de dones (Formentera), herboristeries (NaturalKokopelli de Formentera), amb la intenció de generar un tipus de projecte cooperatiu i activista que pretén estendre’s sense límit a través d’aquestes associacions, comerços i tot negoci que es presti al compromís. Per aquest motiu, l’obra tampoc requereix una durada concreta i limitada. Aquesta es definirà per la demanda del producte, així com la seva extensió mercantil i de producció.

Les samarretes s’exposaran plegades sobre taulells a les botigues i locals o de la manera que cada organització cregui més oportuna (que els assistents puguin vestir les peces, exposar-ne alguna en un maniquí…) per tal de generar resultats òptims en la venda.
De totes maneres, s’està valorant un tipus de publicitat més punyent, informativa i sobretot compromesa amb la causa (vídeo informatiu, díptics on hi pugui haver la informació ampliada, lloc web de la marca…) que s’expandirà tant a nivell digital com en físic, localitzats en els expositors junt amb els productes.

Aquesta primera edició va dirigida a un públic unisex adult, amb la intenció de créixer amb nous models que puguin incloure totes les edats.

 

Debat0el L’arrugada, la descosida i la foradada

Deixa un comentari